5% Rich Piana Pre-workout, 5% Rich Piana, 51 50, 375 de grame, pudra

5% Rich Piana
225,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1 - 2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: fit1028rage Ai nevoie de ajutor? 0724 114 111
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

*Ingredientele si informatiile nutritionale pot varia in functie de aroma.

• Energie Exploziva: Creste nivelul de energie pentru a ajuta sa se depaseasca limitele fizice si mentale in timpul antrenamentelor
  • Concentrare Imbunatatita: Ajuta la mentinerea unei concentrari acute, astfel incat sa se ramana deplin angajat in rutina de antrenament
  • Hidratarea Musculara: Sprijina hidratarea adecvata a muschilor, esentiala pentru performanta optima si recuperarea post-antrenament
  • Sprijin Anabolic: Mentine corpul intr-o stare anabolica, favorizand cresterea musculara si recuperarea

5% Nutrition Rich Piana 5150 este un supliment alimentar sub forma de pudra de tip: pre-antrenament.

5% Nutrition Rich Piana 5150 marcheaza o noua era in lumea suplimentelor pre-antrenament, oferind o experienta de neuitat celor care isi doresc sa isi depaseasca limitele. Formulat pentru a oferi energie exploziva, concentrare laser si suport pentru hidratarea muschilor, 5150 este conceput sa propulseze prin cele mai intense sesiuni de antrenament.

5% Nutrition Rich Piana 5150, suplimentul pre-antrenament cu stimulente puternice, este creat pentru cei care traiesc pentru ridicarea greutatilor. Fiecare portie a fost meticulos formulata pentru a oferi energia, concentrarea si suportul anabolic de care este nevoie pentru a atinge noi performante.

Conceput de legendarul Rich Piana, 5150 reprezinta angajamentul sau fata de excelenta si dorinta de a oferi celor pasionati instrumentele necesare pentru a atinge succesul.

Ingrediente:

Vitamina B-3 30mg (sub forma de niacina), Vitamina B-12 1000mcg (sub forma de cianocobalamina), Colina 195mg (sub forma de bitartrat de colina), L-Citrulina 4000mg, Beta Alanina 2500mg, L-Taurina 2000mg, N-acetil L-tirozina 750mg, Bitartrat de colina 500mg, Cofeina anhidra 350mg, Extract de alcaloizi din cacao 75mg (Theobroma cacao L.) (seminte), Malat de dicafeina 50mg (Infinergy™), Extract de ceai verde 20mg (Camellia sinensis)(frunza)(50% cofeina), Extract de Yerba Mate 20mg (Ilex paraguariensis) (frunza), Extract de seminte de Guarana 10mg (Paullinia cupana), Extract de cafea verde 10mg (Coffea robusta)(bean), Arome naturale de afine si fructe de padure, acid citric (aditiv), dioxid de siliciu (agent de curgere), sucraloza (indulcitor), colorant.

Informatii nutritionale

Informatii per servire

Per portie (1 cupa - 12,4g)

Vitamina B-3 (sub forma de niacina)

30mg

Vitamina B-12 (sub forma de cianocobalamina)

1000mcg

Colina (sub forma de bitartrat de colina)

195mg

L-Citrulina

4000mg

Beta Alanina

2500mg

L-Taurina

2000mg

N-acetil L-tirozina

750mg

Bitartrat de colina

500mg

Cofeina anhidra

350mg

Extract de alcaloizi din cacao (Theobroma cacao L.) (seminte)

75mg

Malat de dicafeina (Infinergy™)

50mg

Extract de ceai verde (Camellia sinensis)(frunza)(50% cofeina)

20mg

Extract de Yerba Mate (Ilex paraguariensis) (frunza)

20mg

Extract de seminte de Guarana (Paullinia cupana)

10mg

Extract de cafea verde (Coffea robusta)(bean)

10mg

Servire: 1 cupa (12,4g), Numar de serviri: 30

Recomandare de utilizare:

Se amesteca 1 cupa in 180-250ml de apa si se consuma pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de antrenament. Pentru a evita somnolenta, a nu se consuma in timp de 4 ore inainte de culcare.

Atentie !

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui. Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritive trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala! A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj. Produs de 5% Nutrition Rich Piana in USA.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Parerea clientilor conteaza:

• client

Anghelescu Marius

quot

💪 💪 💪 💪 💪 

Suplimax.ro este site-ul meu preferat pentru suplimente!
    Găsesc mereu proteina și creatina de care am nevoie, iar livrarea este rapidă.
    De când comand de aici, progresul meu în sală a fost vizibil. Recomand tuturor celor care vor produse de calitate!

• client

Dumitru Doinel

quot

💪 💪 💪 💪 💪

Nu mai pierd timpul căutând suplimente prin magazine!
    Pe Suplimax.ro am găsit totul: aminoacizi, pre-workout și proteine premium.
    Produsele sunt autentice, iar prețurile sunt foarte bune. Cu siguranță rămân client fidel!

• client

Chiriac Alina

quot

💪 💪 💪 💪 ​​​​​​​💪 

Caut mereu cele mai bune suplimente pentru antrenamente mele,
    iar Suplimax.ro nu dezamăgește! Am comandat proteine și BCAA, iar rezultatele se văd deja.
    Serviciul clienți e impecabil și livrarea rapidă. Recomand 100%!

• client

Banciu Cosmin

quot

💪 💪 💪 💪 💪 

Dacă mergi serios la sală, Suplimax.ro este magazinul perfect!
    Am găsit cea mai bună creatină și proteine de top. Calitatea produselor este garantată,
    iar varietatea este impresionantă. Îmi fac stocul lunar de aici!

Suport clienti L-V de la 10:00 - 19:00

0724 114 111 info@suplimax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!