C4 Ripped Pre-Workout 180 g Afisare la marime maxima

C4 Ripped Pre-Workout 180 g

Cellucor C4 Ripped Pre-Workout a castigat premiul pentru cel mai bun supliment NOU al anului 2015 si 2016 la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 140,00 lei

9 5 9 10

Flacon de 180 g (30 de portii)

Noul pre-workout, C4 Ripped de la Cellucor combina efectul exploziv al suplimentului C4 cu ingrediente ce promoveaza pierderea in greutate. Formula acestui supliment te ajta sa te antrenezi mai intens, sprijininind in acelasi timp abiltatea organismului de a arde grasimi. 

Cellucor C4 Ripped contine:

• 1600 mg de beta-alanine
• 1000 mg de arginina AKG
• 160 mg de cafeina anhidra
• 150 mg de l-tirozina 
• 30 mg de niacinamida
• Vitamina C, B6, B12 si acid folic

Pe langa aceste ingrediente, C4 Ripped contine si un complex de ingrediente ce promoveaza pierderea in greutate, si anume C4® Ripped:

• l-tartrat de l-carnitina - un aminoacid ce joaca un rol important in transportarea acizilor grasi pentru a fi transormati in energie
• extract de seminte de cafea verde - sprijina abilitatea organismului de a arde grasimi
• Capsimax® extract de fruct Cayenne -sprijina arderea grasimilor 
• extract din radacina de Coleus forskohlii

Mod de administrare Cellucor C4 Ripped Pre-Workout 180 g

Portia este de 6 g formata din 1 cupa. Se amesteca 1 cupa (6 g) cu 180 ml de apa si se adminstreaza cu 20-30 de minute inainte de antrenament. Dupa determinarea tolerantei si daca doresti un plus de energie, se mai poate administra o portia inainte de antrenament. Nu administrati mai mult de 2 portii pe zi!

Atentie! 
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
Consultati medicul inainte de administrarea acestui supliment daca aveti orice fel de problema medicala, daca ati suferit de vreo boala sau daca luati medicamente!
Produsul este contraindicat minorilor si persoanelor care au probleme medicale (tensiune arteriala mare, insuficienta respiratorie, probleme renale, boli cardiace, diabet, probleme cu glanda tiroida etc.) 
Dupa 8 saptamani de folosire se recomanda o pauza de 2-3 saptamani.
Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!
Acest produs contine cafeina!
Nu administrati produsul daca ati consumat cafeina sau alte tipuri de stimulante inainte cu 6 ore! Nu consumati sinefrina sau cafeina din alte surse, inclusiv cafea, ceai, suc! Nu administrati alte suplimente nutritive care contin fenilefrina sau cafeina.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

C4 Ripped Pre-Workout 180 g

C4 Ripped Pre-Workout 180 g

Cellucor C4 Ripped Pre-Workout a castigat premiul pentru cel mai bun supliment NOU al anului 2015 si 2016 la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.

Scrieți-vă părerea

Pret: 140,00 lei