Cum platesc ?

Plata cu numerar la livrare

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrarea coletului (Curier Rapid sau Posta Romana). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Preturile afisate pe siteul SupliMax.ro sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final de vanzare. Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si ne rezervam dreptul de a le modifica fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure"  elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Modificarea preturilor nu va afecta comenzile in curs de procesare.

Precizam ca preturile produselor nu includ taxa de transport, cu exceptia situatiei cand este specificat in mod distinct acest lucru. Livram coletul gratuit doar in cazul comenzilor mai mari de X lei, direct la domiciliu sau la birou, in intervalul orar ales de tine.

Taxele de transport sunt comunicate la finalizarea comenzii si vor aparea separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si va insoti produsele comandate la adresa de livrare.