PRODUSELE NOASTRE

Comercializam suplimente nutritive de cea mai buna calitate care sa va ajute in atingerea obiectivelor dumneavostra si la mentinerea uni stil de viata sanatos. Ne straduim sa oferim o experineta cat mai placuta tuturor clientilor nostri.Oferim consultanta in alegerea produslui potrivit si incercam sa oferim un serviciu de relatii cu clientii de cea mai buna calitate,fiecare client este important pentru noi motiv pentru care tratam cu maxima atentie orice solicitare primita.

In selectia nostra puteti gasi proteine, creatina, l-carnitina, aminoacizi, vitamine, minerale,cartilaj de rechin, produse pentru masa musculara ... etc , dar si accesorii pentru fitness precum mansusi fitness de dama sau barbati, chingi de tractiuni textile sau metalice, centuri culturism si altele. Incercam sa oferim in selectia noastra cele mai noi produse aparute, dar si pe cele deja consacrate. La solicitarea dumneavostra, incercam sa gasim la furnizorii nostrii orice produs care se comercializeaza chiar daca aceasta nu este listat in oferta nostra

MODELUL DE BUSINESS. PROCESUL DE LIVRARE

Confirmarea comenzii se face abia in momentul in care reprezentantul SupliMax va confirma telefonic termenul de realizarea a acestuia.

Pentru a ne asigura ca produsele comandate indeplinesc standardele de calitate, acestea ajung in depozitul nostru pentru verificare. Dupa control, fiecare produs este reimpachetat si trimis catre voi. Practic noi prelucram comenzile in maximum 30 de minute de la plasarea acestora si ne vom asigura de fiecare data ca asteptarea a meritat, oferindu-va cele mai inspirate alegeri, la cele mai bune preturi.

 

METODELE DE LIVRARE

  • Livrare prin Curierat Rapid

Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Important! In zonele/localitatile unde curierul nu ajunge, livrarea se va face prin Posta Romana.

Prin Curier Rapid (Urgent Curier) costul transportului este de 12 lei oriunde in tara, pentru comenzi de pana in 300 lei. La comenzi de peste 300 lei, transportul este GRATUIT. Livrare in 24 - 48 ore. Livrarile se fac doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri! Sambata si Duminica nu se livreaza! Weekendurile si sarbatorile legale nu se iau in calcul ca timp de livrare! De exemplu, daca un colet a fost expediat joi, va ajunge la destinatar vineri sau luni. Daca un colet a fost expediat vineri, va ajunge le destinatar luni sau marti. Pot exista intarzieri de 1-2 zile peste timpul de livrare normal daca sunt conditii meteo nefavorabile sau localitatile de livrare sunt foarte departe de marile orase.

 

  •  Livrare prin Posta Romana

Intre 2 si 4 zile de la confirmarea comenzii vei primi in cutia postala un aviz prin care esti informat de sosirea coletului la oficiul postal de care apartii. Din acel moment ai la dispozitie 10 zile pentru a te prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului. Trebuie avut in vedere faptul ca, dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul expeditorului.

Pentru a evita aceste situatii te rugam ca, in 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, sa mergi la oficiul postal indicat in adresa de livrare, pentru a intreba de colet/pentru a ridica pachetul, indiferent daca ai primit sau nu un aviz in cutia postala.