Cum cumpar produse din acest magazin virtual?

1. Cumpara ca vizitator: Datele (adresa de livrare, adresa de facturare, nume, telefon etc.) se introduc si sunt valabile doar pentru comanda pe care o efectuezi acum. In cazul in care vei reveni pentru o alta comanda, toate datele se vor introduce din nou.

2. Creeaza un cont - utilizator inregistrat: Datele (adresa de livrare, adresa de facturare, nume, telefon etc.) se introduc doar prima data, iar in cazul in care revii pentru o alta comanda, acestea exista deja.

In ambele cazuri se comanda cu usurinta, sistemul fiind setat automat sa parcurga, cu un mic ajutor din partea ta, pasii necesari pentru finalizarea comenzii. Poti comanda orice valoare. Comanda minima trebuie sa fie de minim 100 Lei (fara taxa de transport).

 

Pasi efectuati pentru plasarea unei comenzi:

Pasul 1 - Alegerea produsului/produselor.

Pasul 2 - Adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi.

Pasul 3 - Crearea contului personal la www.suplimax.ro (sau plasand direct comanda fara a va crea un cont, prin completarea campurilor de la “Comanda Instant”)

Pasul 4 - Adresa si metoda de livrare

Pasul 5 - Alegerea metodei de plata

Pasul 6 - Confirmarea comenzii

In functie de informatiile trimise vei fi contactat in cel mai scurt timp prin email sau telefonic de operatorii nostri!

 

Stadiile in care se poate afla o comanda sunt:

- Comanda in curs de procesare - comanda a fost primita de sistemul nostru urmand ca noi sa te contactam prin email sau telefonic pentru confirmare.

- Comanda livrata - comanda a fost livrata sau expediata cu succes.

- Comanda anulata - comanda a fost anulata pentru ca nu am putut sa te contactam pentru confirmare.