Evogen EVP-3D Stim-FREE 620g Afisare la marime maxima

Evogen EVP-3D Stim-FREE 620g

EVP 3D  este un energizant recomandat inainte de antrenament fara cofeina si alti stimulenti.

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 280,00 lei

9 5 9 10

Ingrediente: L-citrulina, Beta Alanina, creatina anhidra, nitrat de arginina, acid citric, acid malic, L-tirozina, silicat de calciu, siliciu, pulbere din apa de cocos, DMAE bitartrat, extract din Coama Leului, sare roz de Himalaya, arome naturale de: capsuni, ananas, cocos, „Mag-Nifique Bitterless”, indulcitori (sucraloza, acesulfam K), pulbere de sfecla rosie.

- NITRAT DE ARGININĂ (AS NO3-T®) - Această formă foarte arogantă și brevetată de arginină este considerată un standard industrial și din motive întemeiate. Oferă substraturi puternice, care induc oxidul de azot, care necesită o conversie redusă pentru a induce eliberarea rapidă de oxid de azot. Evogen folosește o doză uriașă pentru a vă oferi vasodilatație extremă și pompare musculara, așa cum nu le-ați mai experimentat până acum.

 

- CITRULINA - În timp ce multe mărci folosesc în continuare malat de citrulină, Evogen a ales să utilizeze o doză mare de citrulină pură datorită rezultatelor sale superioare. Aceasta nu a fost o decizie ieftină, iar diferența de rezultate în cadrul acestei formule este de neegalat. Citrulina pură nu numai că ajută la creșterea nivelului de oxid nitric, dar ajută și la îndepărtarea toxinelor provocate de efort și a deșeurilor de produse cum ar fi amoniacul. De fapt, vă simțiți mai reîmprospătați după un antrenament din această cauză și este cheia succesului in acesta forma de pre workout.

 

- LIONS MANE EXTRACT (CA HERICIUM ERINACEUS) - Nicio formulă de pre-antrenament nu ar fi completă fără utilizarea celei mai noi tehnologii disponibile, cum ar fi Lion’s Mane Extract. Acesta este acum un element esențial în formulele avansate de oxid nitric, datorită potențialului său de a crește concentrarea și oxigenarea sângelui, spre deosebire de multe alte nootropice clasice de pe piață.

 

- TIROZINĂ - Tirozina este un aminoacid nootropic puternic care completează celelalte nootrope pentru a susține sarcinile cognitive care necesită concentrare. Singur este capabil să facă acest lucru în condiții stresante sugerate de cercetarile stiintifice. Acest aminoacid puternic efect și completeaza destul de bine formula EVP-3D.

 

 

- DIMETILAMINOETANOL  - DMAE este implicat într-o serie de reacții care formează acetilcolina, o substanță chimică care se găsește în creier și în alte zone ale corpului. Acetilcolina este un „neurotransmițător” care ajută celulele nervoase să comunice și s-a dovedit că are un efect pozitiv asupra concentrarii și atenției.

 

 

Mod de administrare: se amesteca 1 masura (aprox. 12.1 g) de EVP 3D cu 250-300 ml de apa rece. Consumati de preferinta cu 20-30 min inainte de antrenament. In timpul antrenamentului precum si intre mese se recomanda consumul unei cantitati insemnate de apa. Datorita continutului de Beta Alanina puteti resimtii o senzatie de furnicatura.

 

 

INFORMATII NUTRITIONALE 1 portie = 12.1 g

 

12.1  g

%DZR*

Sodiu (din sare)

40 mg

2%

EVP 3D NO Matrice de performanta

L-citrulina

3000 mg

**

Beta Alanina

1600 mg

**

Nitrat de Arginina (NO3-T)

1000 mg

**

EVP 3D Matrice de putere si hidratare

Creatina anhidru

1250 mg

**

Pulbere din apa de cocos

500 mg

**

EVP 3D Matrice de focus

L-tirozina

500 mg

**

DMAE (dimetilaminoetanol)

300 mg

**

Extract din Coama Leului (Hericium erinaceus)

250 mg

**

* Doza zilnica recomandata pentru un adult (2000 kcal)

** Doza zilnica recomandata neestimata

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Evogen EVP-3D Stim-FREE 620g

Evogen EVP-3D Stim-FREE 620g

EVP 3D  este un energizant recomandat inainte de antrenament fara cofeina si alti stimulenti.

Scrieți-vă părerea

Pret: 280,00 lei