Balkan  TRIBULL (TRIBULUS TERRESTRIS) 60cps Afisare la marime maxima

Balkan TRIBULL (TRIBULUS TERRESTRIS) 60cps

Formula TriBull Premium Tribulus Conceput pentru a crește performanța în sala de sport, birou, dormitor și nu numai. Mai multe ioscine Proteod = Mai multă valoare, din care 50 mg Proteodioscine– Fiecare porție din TriBull vă oferă 150 mg de saponine, făcându-l unul dintre suplimente tribulus cu cea mai mare putere disponibile…

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 100,00 lei

9 5 9 10

TriBull Premium Tribulus a fost conceput pentru a crește performanța atât în sala de sport, cât și la birou și acasă. 

Mai multe Proteodioscine  = Mai multă valoare. Fiecare porție de TriBull Premium oferă 150 mg de saponine și 50 mg Proteodioscine, făcându-l unul dintre cele mai valoroase suplimente tribulus.

Tribulus Terrestris conține diverse ingrediente active numite saponine. În aceste Saponine sunt incluse protodioscina și protogracilină împreună cu alte ingrediente active cheie, protodioscina fiind principalul ingredient activ. Multe companii producătoare de suplimente nu fac diferența între saponine și protodioscină. Dacă nivelul protodioscinei este limitat la 45%, pentru saponine nu există această limită. 

Pentru ca aceste companii să-și poată vinde mai multe produse, pe etichete este trecută protodioscină în raport de 80%-90%, dar aceasta este doar reclamă. Poate ați observat că multe produse tribulus au fost retrase de pe piață din 2011 din cauza acestor afirmații false!

În compoziția produsului Tribulus terrestris intră un număr mare de elemente active, inclusiv diosgenin și protodioscin. Aceste elemente naturale, cum ar fi dioscina, au efecte benefice cunoscute asupra libidoului, formei fizice și creșterii masei musculare (este un anabolic natural). Tribulus conține, de asemenea, fitosteroli (în special betasitosteroli) care acționează asupra diferitelor probleme asociate cu prostata, aparatul urinar și cardiovascular. 

Principalele beneficii ale Tribulus terrestris

Îmbunătățește funcția sexuală 

Tribulus terrestris a fost folosit în medicina tradițională pentru a trata disfuncțiile sexuale, cum ar fi impotența și libidoul scăzut. Amestecuri de diferiți compuși găsiți în fructele, tulpinile și rădăcinile de tribulus terrestris îi conferă proprietăți medicinale. Potrivit site-ului EmedTV, cercetările timpurii sugerează că tribulus terrestris poate crește nivelul de hormoni (testosteron și dehidroepiandrosteron, sau DHEA), la șobolani. Pe baza acestor rezultate, această plantă poate fi folosită pentru a crește nivelul hormonilor și pentru a îmbunătăți viața sexuală.

Crește masa musculară

Tribulus terrestris crește nivelul de testosteron, ceea ce ajută la creșterea masei musculare. Potrivit site-ului Physicians’ Select, studiile arată o creștere a nivelului de testosteron atunci când se administrează tribulus terrestris. Creșterea nivelului de testosteron reduce timpul de recuperare a mușchilor și îmbunătățește sinteza proteinelor sau procesul prin care celulele vii fabrică proteine din aminoacizii lor, pe baza informațiilor genetice transportate în ADN-ul cromozomilor. De asemenea, promovează un echilibru pozitiv de azot. Combinația acestor acțiuni ajută la întărirea și creșterea masei musculare. 

Îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor

Motilitatea spermatozoizilor și capacitatea spermatozoizilor de a pătrunde în ovulul feminin, precum și volumul și concentrația spermatozoizilor joacă un rol important în fertilizarea ovulului feminin. Un studiu realizat de Universitatea L.Setiawan Airlangga, Surabaya, Indonezia, 1996, a investigat efectele tribulus terrestris asupra bărbaților cu oligoasthenoteratozoospermia (OAT), o cauză comună a infertilității masculine. Studiul s-a făcut pe 30 de bărbați cu infertilitate primară și secundară. 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Balkan  TRIBULL (TRIBULUS TERRESTRIS) 60cps

Balkan TRIBULL (TRIBULUS TERRESTRIS) 60cps

Formula TriBull Premium Tribulus Conceput pentru a crește performanța în sala de sport, birou, dormitor și nu numai. Mai multe ioscine Proteod = Mai multă valoare, din care 50 mg Proteodioscine– Fiecare porție din TriBull vă oferă 150 mg de saponine, făcându-l unul dintre suplimente tribulus cu cea mai mare putere disponibile…

Scrieți-vă părerea

Pret: 100,00 lei