ZMA Night VITABOLIC Afisare la marime maxima

ZMA Night VITABOLIC

ZMA Night asigură 1 mg de melatonină de înaltă calitate per capsula. Melatonina este un ajutor eficient pentru tulburarile de somn, reducerea timpului de adormire, reglarea ciclurilor de somn ..

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 50,00 lei

9 5 9 10

În plus față de reducerea timpului de a adormi, de asemenea, luând melatonina ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, reducerea numărului de ori în care vă treziți în timpul nopții, oferind astfel un somn mai odihnitor. In plus fata de beneficiile sale de sănătate ale somnului, melatonina este cunoscuta pentru puterea sa de antioxidant si este utilizata pe scară largă pentru a combate efectele îmbătrânirii.

Triptofanul este un aminoacid esential ce regleaza ciclul de somn-trezire. L-Tryptofanul nu este sintetizat de organism si trebuie obtinut din dieta. L-Triptofanul este implicat in producerea de serotonina si melatonina. Aceasta sustine o dispozitie pozitiva, modele de somn sanatos si functia sistemului imunitar.

Triptofanul (denumit si L-Triptofan) este un aminoacid esential care actioneaza ca un regulator al dispozitiei naturale, deoarece are capacitatea de a ajuta corpul sa produca si sa echilibreze natural anumiti hormoni. Suplimentarea cu alimente bogate in triptofan sau suplimentele care ajuta la aducerea efectelor calmante naturale, induce somnul, lupta impotriva anxietatii si poate ajuta la arderea mai multor grasimi corporale. A fost de asemenea descoperit ca triptofanul stimuleaza eliberarea hormonilor de crestere si chiar reduce pofta de alimente pentru carbohidrati si contribuie, in unele cazuri, la oprirea dependentei de zahar. Un produs secundar important al triptofanului este 5HTP (5-hidrdoxitriptofan), care functioneaza in creier si sistemul nervos central pentru a stimula sentimentele de bunastare, conexiune si siguranta. Aceasta face acest lucru prin cresterea productiei unuia dintre principalii hormoni ai organismului, care ofera starea de bine, serotonina. Serotonina este aceeasi substanta chimica calmanta eliberata atunci cand mancam anumite alimente de confort cum ar fi carbohidratii, motiv pentru care suplimentarea cu triptofan a fost demonstrata pentru a ajuta la controlul poftei de mancare si a contribui la o mai usoara pierdere in greutate sau intretinere.

COMPOZITIE per 1 capsula:

L-triptofan 300 mg
Melatonina 1 mg
Magneziu 150 mg
Zinc 10 mg
Vitamina B6 3,3 mg

MOD DE ADMINISTRARE: Luati 1-3 capsule inainte de culcare cu un pahar de apa.

INGREDIENTE: L-triptofan, magneziu, agent de încarcare (celuloza microcristalina), gelatina*, zinc, agent antiaglomerant (stearat de magneziu), melatonina, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) si colorant* (dioxid de titan).* Componentele capsulei.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

ZMA Night VITABOLIC

ZMA Night VITABOLIC

ZMA Night asigură 1 mg de melatonină de înaltă calitate per capsula. Melatonina este un ajutor eficient pentru tulburarile de somn, reducerea timpului de adormire, reglarea ciclurilor de somn ..

Scrieți-vă părerea

Pret: 50,00 lei