Energy L-carnitine 3000 Shot VITABOLIC Afisare la marime maxima

Energy L-carnitine 3000 Shot VITABOLIC

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 10,00 lei

9 5 9 10

Extractul de ceai verde contine o cantitate foarte mare de polifenoli, care au un puternic efect antioxidant. Are capacitatea de a epura radicalii liberi, care accelereaza procesul de imbatranire a organismului. Datorita acestui fapt, extractul de ceai verde ajuta la reducerea si intarzierea procesului de imbatranire a organismului. In plus, extractul de ceai verde sustine sistemul imunitar, sustine eficient procesul de ardere a grasimilor corporale, ajuta la stimularea procesului de rupere a celulelor grase.

Synefrina din produs provine din extractul de fructe al unui pom fructifer peren, portocalul amar, ajuta la arderea mai rapida a depozitelor de grasime, reduce si apetitul, astfel o dieta restrictiva caloric poate fi mai usor urmata, in plus, fiind un stimulent, asigura si energia necesara pentru antrenamente.

Chromium Picolinate este un supliment nutritiv care creşte eficienţa insulinei şi ajută la transportul glucozei din fluxul sanguin la membranele celulelor.

L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizata atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali. În medicina, carnitina este folosita datorita efectelor sale cardioprotectoare si datorita influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel "bun"). De asemenea, s-a constatat ca L-carnitina are proprietati antioxidante. O alta funtie a L-carnitinei este de a elimina din mitocondrii acizii grasi cu lant scurt si mediu, care se acumuleaza ca urmare a metabolismului normal (dar si in cazul unor afectiuni) si care ar impiedica buna functionare a mecanismelor energetice. Transporta acizii grasi cu lant lung in mitocondrii astfel incat acestia sa poata fi oxidati („arsi”) pentru a produce energie. De asemenea transporta compusii toxici generati de celule pentru a preveni acumularea lor.

INGREDIENTE: apă purificată,L carnitină, regulator de aciditate (acid citric), conservanţi (sorbat de potasiu), coloranţi (beta caroten), cafeină, aroma (arome de portocale şi lămâie), îndulcitor (sucraloză), extract de ceai verde (citrus aurantium) 50% polifenoli, extract de portocală amară (camellia sinensis) 6% sinefrină, crom (picolinat de crom).


MOD DE ADMINISTRARE: Ca supliment alimentar, luați o fiolă pe zi, inainte de antrenament.

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Energy L-carnitine 3000 Shot VITABOLIC

Energy L-carnitine 3000 Shot VITABOLIC

Scrieți-vă părerea

Pret: 10,00 lei