Pro Digestiv 25000 – 30capsule Afisare la marime maxima

Pro Digestiv 25000 – 30capsule

Pro Digestiv 25000 – 30 capsule este un supliment pe bază de pancreatină. Pancreatina prezintă o pulbere din pancreasul mamiferelor, preponderent din pancreasul porcinelor, care, pe lângă enzimele pancreatice exocrine – lipaza, alfa-amilaza, tripsina si chimotripsina contine si alte enzime.

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 50,00 lei

9 5 9 10

 

Pro Digestiv 25000 – 30 capsule conține pancreatină. Pancreatina prezintă o pulbere din pancreasul mamiferelor, preponderent din pancreasul porcinelor, care, pe lângă enzimele pancreatice exocrine – lipaza, alfa-amilaza, tripsina si chimotripsina contine si alte enzime.

Tratamentul cu Pro Digestiv 25000 ajuta în menţinerea unei greutăţi normale prin reglarea digestiei!

Factorul decisiv este activitatea enzimatică a lipazei, precum si o parte a tripsinei. Activitatea amilolitică are importantă numai în tratamentul mucoviscidozei, deoarece chiar în pancreatita cronică, scindarea polizaharidelor alimentare decurge fără dereglări.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea a 20000 – 40000 unităti de lipază la o masă conform recomandărilor generale de dozaj.
Dacă nu este altă recomandare, doza este de 2-4 capsule de Pro-Digestiv la fiecare masă (echivalentul a 20000 – 40000 UA de lipază la o masă).
Doza necesară poate fi, de asemenea, mai mare. Creșterea dozei se face numai sub supravegherea medicului si depinde de simptomatologie (de exemplu: steatoree si dureri abdominale).
Nu trebuie depăsită doza zilnică de enzime de 15000-20000 unităti de lipază per kg corp.

Capsulele se înghit întregi, fără a le mesteca sau sparge, cu suficient lichid, în timpul sau imediat după masă sau gustare.
Durata administrării Pro-Digestiv se stabilește împreună cu medicul, în functie de afectiune

COMPOZITIA PRODUSULUI
O capsulă 25000 UA conține:
substanța activă: pancreatin 383,75 mg (activitate minimă lipolitică 25000 UA, amilolitică 22500 UA, proteolitică 1250 UA).
excipienți: croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, ulei de ricin hidrogenat, siliciu coloidal anhidru, celuloză microcristalină.

Lipaza pancreatică scindează de la molecula triacilgliceridei acizii grasi în pozitia 1 si 3. Acizii grasi liberi si 2-monogliceridele formate în prezenta acizilor biliari se absorb rapid, preponderent în portiunea superioară a intestinului subtire.

Lipaza pancreatică de origine animală, similară lipazei umane, nu este gastrorezistentă, de aceea la un pH sub 4 are loc inactivarea ireversibilă a activitătii sale lipolitice.

Activarea tripsinei din tripsinogen se realizează pe calea autocatalitică sau sub influenta enterochinazei intestinului subtire. Tripsina, din partea sa, determină activarea altor enzime proteolitice. Endopeptidaza disociază legăturile peptidice cu participarea lizinei si argininei, si astfel, scindând legăturile peptidice, împreună cu alte enzime, contribuie la scindarea proteinelor până la aminoacizi si peptide cu masă moleculară mică. Conform ultimelor date, tripsina inhibă secretia pancreatică, stimulată de ea însusi după activare în portiunile superioare ale intestinului. Actiunea analgezică a preparatelor pe bază de pancreatină se datorează anume acestui mecanism.

Ca si endoamilaza, alfa-amilaza scindează foarte rapid polizaharidele, care contin glucoză si de aceea activitatea ei rămâne destul de importantă, chiar în caz de activitate secretorie scăzută a pancreasului.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pro Digestiv 25000 – 30capsule

Pro Digestiv 25000 – 30capsule

Pro Digestiv 25000 – 30 capsule este un supliment pe bază de pancreatină. Pancreatina prezintă o pulbere din pancreasul mamiferelor, preponderent din pancreasul porcinelor, care, pe lângă enzimele pancreatice exocrine – lipaza, alfa-amilaza, tripsina si chimotripsina contine si alte enzime.

Scrieți-vă părerea

Pret: 50,00 lei