Like & Share ! CONCURS SupliMax

Tema concursului : Like & Share

Concursul se desfasoara intre 16.02.2015 - 28.02.2015 .

Pentru a participa citeste cu atentie regulamentul.

 

PREMII

1.Se va face o lista cu numele si prenumele tuturor participantiilor in ordinea inscrierii in concurs.

2. Castigatorul concursului va fi ales prin programul RANDOM de pe site-ul random.org din lista respectiva, acesta va castiga produsul Cellmass 2.0. Advanced Strenght de 315g.

 

Ce trebuie sa faci ca sa castigi acest premiu:

 1. Nu ai dat inca like la pagina noastra https://www.facebook.com/SupliMaxRo ? Grabeste-te, numai asa poti intra in concurs!

 2. Like la imaginea noastra speciala pentru concurs.

 3. Share-uieste aceeasi imagine de concurs pe profilul tau de Facebook.

Astfel poti castiga produsul Cellmass 2.0. Advanced Strenght, mult SUCCES!

Regulament Concurs:

1. Organizatorul concursului este SupliMax.

2. Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/SupliMaxRo

3. Participantii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook SupliMax.

4. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

5. Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru acest concurs este pagina de Facebook a site-ului Suplimax.ro, in speta subiectul dedicat din cadrul sectiunii de discutii.

6. Participantii care incearca sa fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificati.

7. Pentru a fi considerati eligibili, participantii la concurs trebuie sa aiba un cont de Facebook care sa fie asociat unei persoane reale.

8. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin urmatoarea procedura: accesarea acestora in scopul de a identifica existenta urmatoarelor elemente (cel putin): poza de profil, un numar minim de 20 de prieteni, activitate in cont si existenta unei cai de a contacta utilizatorul. In cazul in care exista suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care detine contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.

10. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. In cazul in care regulamentul va suferi modificari, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare.

11. Organizatorul are dreptul sa faca publice comentariile pe care le considera de interes pe pagina de Facebook SupliMax, cat si in alte medii online.

 

Mult Succes!