NUT PROTEIN CHOCO Afisare la marime maxima

NUT PROTEIN CHOCO

Crema de alune cu proteine din zer. Cu indulcitori. Ciocolata cu alune.

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 30,00 lei

9 5 9 10

Crema de alune cu proteine din zer. Ciocolata cu alune. 250gr

NUT PROTEIN CHOCO este o cremă delicioasă de ciocolată, cu alune și proteine din zer de înaltă calitate – acum te poți răsfăța și rămâne slim în același timp! Cremele de ciocolată sunt de regulă pline de zahăr și grăsimi și, cel mai probabil, au cam lipsit din dieta ta pentru ceva timp… Acum, lucrurile s-au schimbat! NUT PROTEIN CHOCO nu conține zaharuri și este creată folosind 100% grăsimi vegetale naturale nehidrogenate.

NUT PROTEIN CHOCO este un produs unic și special, conținutul de proteine fiind îmbunătățit cu până la 21% concentrat de proteine din zer. Proteinele sunt un nutrient esențial, fiind fundamentale pentru menținerea și construirea masei musculare. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA.

NUT PROTEIN CHOCO poate fi considerat un produs low-carb. Nu toți carbohidrații sunt egali și nu toți au același efect în corpul nostru. Doar 39% din conținutul de carbohidrați ai NUT PROTEIN CHOCO, adică 6 grame, ar putea fi considerați carbohidrați net. Cei mai mulți dintre aceștia provin de la maltitol, un poliol cu conținut redus de carbohidrați. De asemenea, regăsim carbohidrați în mod natural în alune și proteina din zer.

NUT PROTEIN CHOCO este ideal pentru orice tip de dietă. Dacă obiectivul tău este creșterea masei musculare și te afli în faza de volum, NUT PROTEIN CHOCO va furniza aminoacizii esențiali pentru mușchi într-o formă delicioasă. Dacă ții dietă și vrei să rămâi slim sau chiar să mai slăbești, NUT PROTEIN CHOCO este produsul delicios, bogat în proteine și cu conținut scăzut de carbohidrați, zaharuri de care ai nevoie!

Puteți combina NUT PROTEIN CHOCO cu PROTEIN PANCAKE MIX. Cu mai puțin de 80 kcal per porție poți adăuga ciocolata în dieta ta! Nu a fost niciodată mai ușor și mai delicios să rămâi în formă!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

NUT PROTEIN CHOCO

NUT PROTEIN CHOCO

Crema de alune cu proteine din zer. Cu indulcitori. Ciocolata cu alune.

Scrieți-vă părerea

Pret: 30,00 lei