OstroVit Fat Burner For Woman Afisare la marime maxima

OstroVit Fat Burner For Woman

OstroVit Fat Burner For Woman 60 capsule

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 60,00 lei

9 5 9 10

OstroVit FAT BURNER for WOMEN este un supliment alimentar care a fost dezvoltat special pentru femei. O compoziție unică de componente naturale care susțin reducerea excesului de grăsime corporală. Extractele standardizate și cele mai bune forme asimilabile ale produsului includ extract de semințe de mango, extract de boabe de cafea verde, extract de rădăcină de ghimbir sau formă eficientă de L-carnitină. Eficacitate 100% în lupta pentru o figură mai bună și o mai mare încredere în sine. Ai grijă de tine acum!

OstroVit FAT BURNER for WOMEN Burner de grăsime pentru femei - sprijin eficient pentru cei care doresc ceva mai mult

Fiecare femeie visează la o figură frumoasă și subțire. De fapt, acest vis poate fi transformat în realitate foarte ușor. Tot ce aveți nevoie este o mică dorință, negare de sine, timp și un amestec dovedit, unic de ingrediente care alcătuiesc OstroVit FAT BURNER for WOMEN. Nu conteaza daca sportul tau preferat este unul dintre sporturile de rezistenta, sporturile de anduranta sau chiar sportul de echipa, acest complex te va ajuta in fiecare dintre ele. Produsul este un amestec de 8 ingrediente care creează împreună un suport sinergie pentru procesul de lipoliză, adică distribuția grăsimilor corporale.

L-carnitina - este un compus organic chimic din grupul de aminoacizi care apar în mod natural în corpul nostru. Susține procesele de ardere a grăsimilor (absorbția energiei din grăsimi).
Extract de frunze de ceai verde - susține efectiv procesul de scădere a greutății, stimulează defalcarea grăsimilor și previne re-extinderea acestora.
L-tirozina - vă permite să tolerați efectele secundare ale dietelor de reducere lungă și grea, în care corpul nostru se află într-un deficit de calorii profunde. Îmbunătățește memoria și bunăstarea noastră.
Cofeina - Ajuta la accelerarea metabolismului, stimuleaza, adauga energie, ajuta la eliminarea grasimilor inutile.
Extract de semințe de mango african - poate afecta reglarea leptinei (un hormon produs de celulele grase, care scade apetitul), reglează metabolismul și susține metabolismul lipidelor (grăsimilor).
Extract de cafea verde - limitează capacitatea organismului de a absorbi grăsimile, accelerează metabolismul și este un antioxidant excelent.
Extracția rădăcină de ghimbir - susține digestia, ajută la stimularea sistemului imunitar și "luptă" cu radicalii liberi.
Cromul - ajută la menținerea nivelului adecvat de glucoză în sânge, contribuie la menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților.
 

Principalele avantaje ale OstroVit FAT BURNER for WOMEN

      Produsul perfect pentru fiecare sportiv
      O remediere eficientă nu numai pentru femei, ci mai ales pentru ei:
      Susține procesele de ardere a grăsimilor Ajută la scăderea kilogramelor inutile
      Poate ajuta în combaterea poftei de mâncare pentru gustări de înaltă calorii.
      Stimulează metabolismul Adăugă energie și are efecte antiinflamatorii

60 capsule în ambalaj
1 portie = 2 capsule
30 de porții într-un pachet = o lună de suplimentare
Formula specială pentru femei
Nu conține piperină și capsaicină

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

OstroVit Fat Burner For Woman

OstroVit Fat Burner For Woman

OstroVit Fat Burner For Woman 60 capsule

Scrieți-vă părerea

Pret: 60,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: