Lipo 6 Hers 120caps Afisare la marime maxima

Lipo 6 Hers 120caps

Lipo-6 Hers este cel mai avansat arzator de grasimi destinat femeilor, folosind tehnologia Multi-Phase ce combina eliberarea rapida a capsulei lichide cu eliberarea controlata din interiorul acesteia.

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Preț redus!

-20,00 lei

Pret vechi: 170,00 lei

Pret: 150,00 lei

9 5 9 10

Mod de prezentare Lipo 6 Hers 120caps

Flacon cu 120 de capsule (60 de portii).

Lipo-6 Hers este cel mai avansat arzator de grasimi destinat femeilor, folosind tehnologia Multi-Phase ce combina eliberarea rapida a capsulei lichide cu eliberarea controlata din interiorul acesteia. Acest lucru inseamna ca Lipo-6 Hers este singurul arzator de grasimi destinat femeilor, care are faze de eliberare multiple a continutului: rapida si de durata.

Prima faza consta in supresarea apetitului si promovarea ingredientelor arzatoare de grasimi si a celor energogene.

Faza a doua consta in mentinerea acestor efecte, prin punerea ingredientelor intr-o capsula diferita in interiorul primei capsule, astfel realizandu-se eliberarea de durata.
Rezultatele pot sa difere in functie de persoana.

Informatii nutritionale:

Mod de folosire: incepeti cu 2 capsule in primele 2 zile (1 dimineata si una dupa-amiaza) si cresteti dozajul la fiecare 2 zile cu cate 1 capsula pana atingeti dozajul maxim de 4 capsule pe zi. Din ziua respectiva luati 2 capsule dimineata si 2 capsule dupa-amiaza. Doza zilnica recomandata este de 4 capsule lichide! A nu se administra cu mai putin de 6 ore inainte de culcare.

Atentie!
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!
Produsul este contraindicat minorilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Nu consumati sinefrina sau cafeina din alte surse, incluzand, dar nu limitat la, cafea, ceai, suc sau alte suplimente alimentare.
Consultat medicul inainte de a administra acest supliment daca luati medicamente, incluzand, dar nu limitat la inhibitori MAOI, antidepresive, aspirina, medicamente anti-inflamatorii sau produse cu continut de fenilefrina, efedrina, pseudoefedrina sau alti stimulenti.
Consultati medicul inainte de a administra acest supliment daca aveti vreo problema medicala, incluzand, dar nu limitata la, boli de inima, ficat, rinichi, tiroida, tulburari psihiatrice, dificultati in urinare, diabet, tensiune ridicata, aritmie cardiaca, dureri de cap recurente, prostata marita sau glaucoma.
Incetati administrarea produsului cu 2 saptamani inainte de o eventuala operatie.
Incetati administrarea daca observati batai rapide ale inimii, ameteli, dureri severe de cap sau respiratie anormala.
Acest produs poate influenta pozitiv testul anti-doping. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lipo 6 Hers 120caps

Lipo 6 Hers 120caps

Lipo-6 Hers este cel mai avansat arzator de grasimi destinat femeilor, folosind tehnologia Multi-Phase ce combina eliberarea rapida a capsulei lichide cu eliberarea controlata din interiorul acesteia.

Scrieți-vă părerea

Pret: 150,00 lei