ON Pachet pentru masa musculara Afisare la marime maxima

ON Pachet pentru masa musculara

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Preț redus!

-55,00 lei

Pret vechi: 430,00 lei

Pret: 375,00 lei

9 5 9 10

Mod de prezentare

ON Serious Mass 5,4 kg

Gainerele sunt concentrate proteice care au in compozitia lor foarte multi carbohidrati. Acestea sunt recomandate persoanelor care doresc sa creasca in masa musculara si forta. Gainerele se consuma in cantitati mai mari decat proteinele si anume 200-300 g gainer/ zi. Acest lucru inseamna intre 50-60 g proteine si 160-250 g de carbohidrati/ zi.
Gainerele nu trebuie sa inlocuiasca o masa, ci trebuie sa o suplimenteze. Daca concentratia de proteine din gainer este mare, inseamna ca acel produs este bun.

ON Micronised Creatine Powder

Flacon de 317 g (88 de portii)

Cu o formula care se absoarbe rapid, creatina monohidrat are calitatea de a creste performantele fizice in timpul activitatilor de intensitate mare. Micronized Creatine Powder de la Optimum Nutrition are la baza creatina monohidrat, recunoscuta pentru puritate si eficienta. Pentru ca a fost micronizata, pudra se amesteca usor si nu se depune dupa ce a fost amestecata in lichid.
ON Opti-Men 90 Tabs

Muscle Line Multi Vitamins 60 Tablets

Flacon cu 60 de tablete (30 de portii)

Organismul utilizeaza vitaminele si mineralele in aproape toate procesele sale. El are nevoie de vitaminele A, C, D, E, K si B pentru a eliberea energie, a construi noi tesuturi si a regla metabolismul. Mineralele sunt si ele foarte importante, in special pentru pastrarea sanatatii inimii si protejarea sistemului osos. Vitaminele si mineralele indeplinesc functii specifice pentru a sustine dezvoltarea si a mentine sanatatea.

Mod de folosire:

Portia de Serious Mass este formata din 2 cupe. Din portia de 2 cupe, 1 cupa se administreaza dupa antrenament si 1 cupa seara, inainte de culcare. Se amesteca 1 cupa mare (165 g) de Serious Mass cu 400 ml apa sau lapte.

Portia de Creatine Powder este de 3.6 g, formata din 1 cupa. Se amesteca 1 cupa cu 240 ml de apa rece pana cand se dizolva. Se administreaza inainte de antrenament.

Portia de Multi Vitamins este de 2 tablete. Se administreaza 2 tablete zilnic la una din mesele principale.


Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!
Produsul nu contine substante cu potential alergen!
Acest produs se administreaza in cicluri de 6 saptamani, urmate de 2-4 saptamani de pauza.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

ON Pachet pentru masa musculara

ON Pachet pentru masa musculara

Scrieți-vă părerea

Pret: 375,00 lei