Evogen EVP Xtreme N.O 480g Afisare la marime maxima

Evogen EVP Xtreme N.O 480g

EVOGEN EVP XTREME NO ELITE PUMP 492g ( 40 de serviri).

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 250,00 lei

9 5 9 10

REZULTATELE EXTREME NECESITĂ INGREDIENTE EXTREME

NITRAT DE ARGININĂ (AS NO3-T®) - Această formă foarte arogată și brevetată de arginină este considerată o industrie standard și din motive întemeiate. Oferă substraturi puternice, care induc oxidul de azot, care necesită o conversie redusă pentru a induce eliberarea rapidă de oxid de azot(oxid nitric). Evogen folosește o doză uriașă pentru a vă oferi vasodilatație extremă și pompare musculara extrema, așa cum nu le-ați experimentat până acum.

CITRULINA - În timp ce multe mărci încă folosesc malat de citrulină, Evogen a ales să utilizeze o doză mare de citrulină pură datorită rezultatelor sale superioare. Aceasta nu a fost o decizie ieftină, iar diferența de rezultate în cadrul acestei formule este de neegalat. Citrulina pură nu numai că ajută la creșterea nivelului de oxid nitric, dar ajută și la îndepărtarea toxinelor provocate de efort și a deșeurilor de produse cum ar fi amoniacul. De fapt, vă simțiți mai reîmprospătați după un antrenament din această cauză și este cheia succesului acestei formule.

LIONS MANE EXTRACT (CA HERICIUM ERINACEUS) - Nicio formulă de pre-antrenament nu ar fi completă fără utilizarea celei mai recente tehnologii disponibile, cum ar fi Extractul de coamă de leu. Acesta este acum un element esențial în formulele avansate, datorită potențialului său de a crește concentrarea și oxigenarea sângelui, spre deosebire de multe alte nootropice clasice de pe piață.

EXTRACT DE PAUSINISTALIA YOHIMBE - Această plantă din Africa de Vest a fost folosită de mult timp ca afrodiziac, dar se folosește și în produsele termogenice pe bază de stimulente. Yohimbe poate acționa ca un agonist al receptorilor adrenergici, inducând răspunsuri de luptă sau fugă în organism, cum ar fi lipoliza. Acest extract puternic completează destul de bine formula.

EVP XTREME. CAFEINA NATURALĂ ȘI MALAT DE DI CAFEINĂ -

Cofeina sa dovedit științific că sporește energia și termogeneza. Cercetările clinice sugerează, de asemenea, că îmbunătățește activitatea atletică, care sprijină utilizarea sa în multe produse de nutriție pre-antrenament pentru sport. Cercetări mai noi sugerează că cofeina nu numai că susține exercițiile fizice mari, ci și rezistența.

EVP XTREME NO ELITE PUMP VA OFERA

- Pompare musculara maxima

- Energie crescuta pe toata durata antrenamentului

- Cresterea capacitatii de concentrare

- Vascularizare vizibil imbunatatita

- Maximizarea volumului muscular

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Evogen EVP Xtreme N.O 480g

Evogen EVP Xtreme N.O 480g

EVOGEN EVP XTREME NO ELITE PUMP 492g ( 40 de serviri).

Scrieți-vă părerea

Pret: 250,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: