Nut Protein Choco Crunchy Spread Afisare la marime maxima

Nut Protein Choco Crunchy Spread

NutProtein Choco Spread Crunchy este o crema delicioasa de ciocolata cu bucati de alune pentru a va oferi o noua senzatie.

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 30,00 lei

9 5 9 10

NutProtein Choco Spread Crunchy este o crema delicioasa de ciocolata cu bucati de alune pentru a va oferi o noua senzatie.

Dupa cum stiti, cremele de ciocolata contin o cantitate foarte mare de calorii, zahar si grasimi. Deci daca ai grija de tine, aceste dulciuri sigur au disparut din dieta ta cu mult timp in urma. Zilele acelea au disparut, deoarece pentru fabricarea Nut Protein Choco Crunchy Spread, nu am adaugat zaharuri si folosim ulei vegetal hidrogenat 100% natural.

Caracteristica cea mai speciala a Nut Protein Choco Crunchy Spread este ca am marit concentratia proteica la 21% folosind concentrat proteic din zer adevarat. Proteina este un nutrient esential pentru a fi sanatos si pentru mentinerea sau cresterea masei musculare. Proteina din zer este bogata in aminoacizi esentiali si BCAA, cei mai importanti aminoacizi pentru sistemul osos.

Nut Protein Choco Crunchy Spread poate fi considerat un produs de tip Low Carb. Nu toti carbohidratii sunt la fel si au acelasi efect saupra corpului. De exemplu, din 35% carbohidrati din Nut Protein Choco Crunchy Spread, numai 6 gr pot fi considerati carbohidrati net. Aceasta este din cauza faptului ca majoritatea carbohidratilor provin din maltitol, un polyalcool slab caloric. Zaharurile din compozitie se regasesc natural in proteina din zer.

Nut Protein Choco Crunchy Spread este perfecta pentru orice tip de dieta: daca scopul tau este sa cresti in masa musculara si esti in faza de bulking, Nut Protein Choco Crunchy Spread este o varianta delicioasa pentru a furniza muschilor aminoacizi esentiali. Daca esti la dieta si vrei sa arati bine, Nut Protein Choco Crunchy Spread este o indulgenta delicioasa care este bogata in proteine si cu un continut scazut de zaharuri si grasimi.

Poti combina Nut Protein Choco Crunchy Spread cu alte produse bogate proteic, cum ar fi Protein Pancake. Cu mai putin de 80 kcal per portie, iti poti satisface poftele de dulce in timpul dietei. Avand grija de tine nu a fost niciodata mai usor si mai delicios.

Ambalaj: 250 gr

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Nut Protein Choco Crunchy Spread

Nut Protein Choco Crunchy Spread

NutProtein Choco Spread Crunchy este o crema delicioasa de ciocolata cu bucati de alune pentru a va oferi o noua senzatie.

Scrieți-vă părerea

Pret: 30,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: