Rich Piana Real Food Rice-2.2kg Afisare la marime maxima

Rich Piana Real Food Rice-2.2kg

5%Nutrition-Rich Piana Real Food Rice-2.2kg

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 240,00 lei

9 5 9 10

Descriere

  • 22g carbohidrati esentiali per servire
  • 7g fibre per servire
  • Doar 2g zahar
  • Sprijina cresterea masei musculare
  • Indice glicemic scazut

Real Carbs Rice de la 5% Nutrition (Rich Piana) este un supliment nutritiv pentru sala pe baza de carbohidrati. Rich Piana credea ca mesele unui sportiv ar trebui sa fie bazate pe o alimentatie sanatoasa, cu ingrediente reale si complexe pentru a putea obtine un progres maxim. Cei de la 5% Nutrition au inteles ideea ca prepararea a 3-4 mese pe zi nu poate functiona pentru multi dintre noi, asa ca au creat Real Carbs Rice - o mancare complexa si integrala conceputa special pentru a se asigura ca primesti nutritia necesara pentru a avea o crestere a masei musculare rapida si usoara. Aceasta “mancare” consta intr-o pulbere pe baza de carbohidrati ce consista in orez de la RiBan, maltodextrina din Tapioca de la TapiOK si ovaz integral. Aceasta combinatie are un indice glicemic scazut si furnizeaza 22g de carbohidrati cu 7g de fibre si doar 2g de zahar. Acest supliment poate fi folosit de mai multe ori pe zi ca fel principal inainte sau dupa antrenament.

Cantitate neta: 2220g, Servire: 1 cupa (37g), Serviri per pachet: 60

Ingrediente: RiBran 300 (tarate de orez), TapiOK® (tapioca-maltodextrină), fulgi de ovaz, pulbere de cacao, arome natural, amestec de guma (agent de ingrosare: gumă de celuloză‌, gumă Xantan‌, carrageenan, clorura de sodiu, indulcitor: sucraloza.

Recomandare de utilizare: A se amesteca 1 cupa (37g) cu apa si a se consuma in orice parte a zilei. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui. A se consuma inainte de: vezi pe ambalaj. Atentie! Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritionale trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui. Atentie! Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritionale trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii.

A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Rich Piana Real Food Rice-2.2kg

Rich Piana Real Food Rice-2.2kg

5%Nutrition-Rich Piana Real Food Rice-2.2kg

Scrieți-vă părerea

Pret: 240,00 lei