Rich Piana - Drink Sleep Grow 450g Afisare la marime maxima

Rich Piana - Drink Sleep Grow 450g

5% Nutrition Rich Piana - Drink Sleep Grow 450g

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 165,00 lei

9 5 9 10

Descriere

  • Contine o combinatie 3 in 1 de suplimente pentru recuperare ce a fost dovedita stiintific
  • Contine intreg spectrul de aminoacizi
  • Amestec complex pentru recuperare musculara
  • Ingrediente eficiente pentru articulatii
  • Pastreaza si continua cresterea masei musculare in timpul somnului
  • Nu contine zahar
  • Conceput special pentru cei ce se antreneaza intens
  • Livreaza nutrientii esentiali in momentul in care organismul are nevoie cel mai mult

Drink Sleep Grow de la 5% Nutrition (Rich Piana) este un supliment nutritiv pentru sala pe baza de aminoacizi si este o combinatie 3 in 1 de suplimente pentru recuperare ce a fost dovedita stiintific. Aceasta contine intreg spectrul de aminoacizi, un amestec pentru recuperare, dar si un amestec pentru articulatii. Pentru a mari masa musculara este nevoie sa mananci multa proteina, sa consumi carbohidrati de calitate si sa te antrenezi intens, iar apoi sa te recuperezi, pentru a o lua de la capat. Pentru a nu risca pierderea masei musculare in timpul somnului, ai nevoie de un supliment complex, pentru a te trezi satisfacut, refacut si pregatit de urmatorul antrenament. Drink Sleep Grow nu contine zahar si a fost conceput special pentru cei ce se antreneaza intens si este o formula ce completeaza ciclul zilnic prin livrarea nutrientilor esentiali in momentul in care organismul are nevoie cel mai mult. Daca ai nevoie sa iti cresti masa musculara si sa te recuperezi intens la fel cum te antrenezi, acest supliment te va ajuta sa iti stimuleze cresterea masei musculare, indiferent de ora!

Cantitate neta: 450g, Servire: 1 cupa (15g), Serviri per pachet: 30

Ingrediente: Amestec de BCAA (aminoacizi cu catena ramificata – L-leucina, L-izoleucina, L-valina), amestec de recuperare (L-glutamina, acid gama aminobutiric – GABA, extract de Mucuna Pruriens), amestec de aminoacizi conditionati (L-carnitina L-tartrat, N-acetil L-cisteina), amestec pentru articulatii (potasiu D-glucozamina sulfat, MSM), amestec de aminoacizi esentiali (L-fenilalanina, L-histidina, L-treonina, L-metionina), acid citric, aroma naturala, sucraloza, dioxid de siliciu, coloranti.

Recomandare de utilizare: A se amesteca 1 cupa (15g) cu 450ml de apa si a se consuma seara inainte de culcare. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui.

Atentie! Va rugam sa nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele nutritionale trebuie sa fie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata. Depozitati produsul departe de copii. Acest produs nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate sau in timpul alaptarii. A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambala

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Rich Piana - Drink Sleep Grow 450g

Rich Piana - Drink Sleep Grow 450g

5% Nutrition Rich Piana - Drink Sleep Grow 450g

Scrieți-vă părerea

Pret: 165,00 lei