OstroVit Supreme Pure D.A.A Afisare la marime maxima

OstroVit Supreme Pure D.A.A

OstroVit Supreme Pure D.A.A 200 g

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 40,00 lei

9 5 9 10

OstroVit Supreme Pure D.A.A este un supliment modern de înaltă calitate, format dintr-o singură substanță, care este acidul D-aspartic. Produsul a fost fragmentat prin supunerea acestuia la procesul de micronizare, care asigură o absorbție și mai bună. Fără umplutură, conservanți și coloranți. Minimalismul compoziției, creat pentru cei mai buni.

200 g de acid D-aspartic în ambalaj.
66 porții în ambalaj !!
O componentă, fără umpluturi excesive.

 
Acidul D-aspartic
Acidul aspartic este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor proteici endogeni. Acesta ia parte la biosinteza multor compuși din corpul nostru și este, de asemenea, unul dintre produsele ciclului acidului citric, numit coloidal ciclul Krebs și gluconeogeneză (biosinteza glucozei). Acidul aspartic este un compus activ în centrul creierului. Eliberează hormoni FSH (stimulatori ai foliculului), LH (lutropină) și hormon de creștere. Se poate acumula și în testicule, unde reduce rata de sinteză a testosteronului, ceea ce duce la creșterea producției sale.

D. A.A  PROPRIETĂȚI

D.A.A este un supliment ideal pentru toți cei care doresc să-și ridice nivelul fiziologic de testosteron, cresc subestimat de regenerarea și rezistența corpului multor oameni. Acidul aspartic vă va crește nivelul natural de testosteron, va îmbunătăți performanța sexuală prin creșterea libidoului și va crește încrederea în sine. Suplimentarea asigură o creștere a nivelului principalului hormon masculin - testosteronul.

Creșterea eficientă a libidoului!
Reglează sinteza hormonilor din corpul nostru.
Suplimentarea constantă vă permite să creșteți masa musculară.
Îmbunătățește abilitățile cognitive - susține procesul de memorare, învățare și concentrare.
Susține ideal procesele de regenerare după antrenament.


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

OstroVit Supreme Pure D.A.A

OstroVit Supreme Pure D.A.A

OstroVit Supreme Pure D.A.A 200 g

Scrieți-vă părerea

Pret: 40,00 lei