Levro BCAA Afisare la marime maxima

Levro BCAA

Levro BCAA conține trei dintre cei mai importanți aminoacizi pentru atleți: leucină, izoleucină și valină, într-o rație de 4:1:1.
 

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 115,00 lei

9 5 9 10
Levro BCAA conține trei dintre cei mai importanți aminoacizi pentru atleți: leucină, izoleucină și valină, într-o rație de 4:1:1. În LevroBCAA s-a pus accentul pe leucină pentru a permite o concentrație în sânge mai mare a acestui aminoacid, ceea ce rezultă într-o inhibiție mai puternică a descompunerii proteinelor și un suport mai bun pentru procesele anti-catabolice. Datele științifice arată că lanțul ramificat al aminoacizilor conținut în LevroBCAA facilitează recuperarea rapidă a mușchilor după exercițiu și ajută la construcția și protejarea mușchilor de la micșorare în timpul pierederilor de greutate. În plus, trebuie menționat faptul că concentrația mare de leucină are un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos și reduce oboseala prin creșterea rației de BCAA la triptofan. [2,3] Ce altceva poate fi așteptat de la LevroBCAA? Vorbind relativ, de două ori cantitatea de leucină în comparație cu alte formulări, cât și cele mai pure materii prime și suport pentru procesele anabolice. LevroBCAA – alegerea lui Kevin Levrone! Ai încredere în legendă! Serving size: 2 Tabs Servings per container: 150 Tablets Amount per 2 6 L-leucine 1400 mg 4200 mg L-isoleucine 350 mg 1050 mg L-valine 350 mg 1050 mg Cantitate netă: 300 Tablete (435 g) Ingrediente: L-leucină, l-izoleucină, L-valină, agent de fixare (E341), agenți de anti-umflare (E470b, E551) Uz recomandat: O porție (2 tablete) de 3 ori pe zi, dimineața, cu 30 de minute înainte și după exercițiu, cu o cantitate mare de apă. Avertizări: A nu se folosi în caz de alergie la oricare dintre compușii produsului. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu ar trebui folosite ca substitut al unei diete variate și echilibrate. Se recomandă menținerea unui stil de viață variat și bine echilibrat. A nu se utiliza în caz de sarcină sau în timpul alăptării. A nu se ține la îndemâna copiilor. A se depozita într-un loc uscat și rece. A se proteja de lumina soarelui.
 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Levro BCAA

Levro BCAA

Levro BCAA conține trei dintre cei mai importanți aminoacizi pentru atleți: leucină, izoleucină și valină, într-o rație de 4:1:1.
 

Scrieți-vă părerea

Pret: 115,00 lei