Levro Amino Surge Afisare la marime maxima

Levro Amino Surge

LevroAminoSurge este o formulă avansată de aminoacizi destinată atât celor care fac exercițiu recreativ, cât și atleților profesioniști.
 

Detalii

Disponibilitate: In Stoc

Availability date:

Rating Produs:  

Pret: 165,00 lei

9 5 9 10

Alimenteaza-ti musculatura cu o Formula Puternica de Aminoacizi LevroAminoSurge este o formula avansata de aminoacizi destinata atat celor care fac exercitiu recreativ, cat si atletilor profesionisti. Recomandat mai ales pe perioada exercitiilor de intensitate mare si pentru perioadele de constructie a masei musculare puternice. Fiecare portiune alimenteaza corpul tau cu 5g de L-glutamina, 2,5g de l-leucina si 1,25g de L-valina si un complex aditional SAA. Aminoazicii de lant ramificat (BCAA) sunt aminoacizi esentiali, in sensul ca corpul nu ii poate produce si ca trebuie luati din alimente. Alti aminoacizi esentiali sunt fenilalanina, methionina, tryptofan, threonina si lizina, dar leucina, izoleucina si valina satisfac 40% din nevoile corpului pentru amino acizi esentiali. Amino acizii BCAA sunt importanti in special in dieta atletilor care se antreneaza puternic. Studiile arata efectele lor benefice asupra recuperarii musculare si asupra sintezei proteinelor in muschi¹. SAA este un complex de amino acizi derivat din coconii de viermi de matase cu un procentaj tipic de compozitie de L-alanina, glicina si L-serina. Studiile pe soareci si pe un grup de atleti demonstreaza efectele benefice ale suplimentarii prin prisma cresterii de concentratie a rezistentei (amlificator de energie). Autorii acestui studiu sugereaza ca combinarea acestor aminoacizi cu BCAA da cele mai bune rezultate² ³ prin suplimentare post-exercitiu. Sprijinita de studii clinice, acest intreg profil de amino acizi este croit pentru razboinicii de bodybuilding sau de sculptura corporala care au nevoie de rezistenta sporita pentru a atinge nivele crescute de randament muscular. Bazeaza-te pe forta intregii manusi de lanturi ramificate proteinogenice pentru a aborda sala de forta cu ferocitate! *SAA contine toti amino acizii proteinogenici, insa doar aceia reprezentand minim 2% sunt listati datorita relevantei lor sporite. Ingrediente: L-glutamina, complex instant de BCAA (L-leucina, L-izoleucina, L-valina), complex amino acid de matase, aromatizant, regulator de aciditate (acid citric), agent de anti-umflare (dioxida de silicon), indulcitor (sucroza), culoare (de sfecla). Uz recomandat: A se amesteca 3 linguri de pudra (16g) cu 250ml de apa si a se bea 1-2 ori pe zi (inainte sau/si dupa antrenament). Avertizari: Cu indulcitor. A nu se folosi in caz de alergie la oricare din componentele produsului, A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu ar trebui folosite ca substitut al unei diete variate si echilibrate. Se recomanda mentinerea unui stil de viata variat si bine echilibrat. A nu se utiliza in caz de sarcina sau in timpul alaptarii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se depozita intr-un loc uscat si rece. A se proteja de lumina soarelui. Greutate neta: 500g Savoare: Suc de Fructe


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Levro Amino Surge

Levro Amino Surge

LevroAminoSurge este o formulă avansată de aminoacizi destinată atât celor care fac exercițiu recreativ, cât și atleților profesioniști.
 

Scrieți-vă părerea

Pret: 165,00 lei